Monday, March 14, 2011

Ogladajm Jaak Milosc#

Cheap Cheap

An easy recipe, fast and tasty to prepare at the last minute before going down in the evening rather than make a sandwich with mortazza, and amaze your friends at a dinner or to propose it to be retained Easter picnic.
Bon appetit!

COUS COUS WITH CITRUS FRUITS AND VEGETABLES GRILLED
Serves 4
180 g cous cous
½ onion 300 ml vegetable stock
1 orange 1 lemon
2 carrots 2 zucchini, eggplant
3 ½ tablespoons extra virgin olive oil Chives
Add salt and pepper in a large pan of oil in which to stew the chopped onion, as soon as transparent add the couscous and toast over high heat. Dopo aver spento i fuochi, aggiungere acqua calda o brodo vegetale, coprendo a filo il cous cous che dovrà gonfiarsi impiegandoci circa 10 minuti.
Intanto pelare le carote e tagliarle in bastoncini spessi; spuntare e affettare le melanzane e le zucchine. Riscaldare una piastra in ghisa e, dopo averla leggermente salata, grigliare le verdure.
Grattuggiare la buccia di arancia e limone nel cous cous sgranato, mescolare bene e far raffreddare.
Unire quindi le verdure tagliate a pezzetti, l’erba cipollina fresca tritata e mescolare il tutto.
  Aggiustare di sale, pepe e olio.


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